عبدالرحمن رستميان

حوزه فعالیت
رشته

نمایندهٔ دورهٔ نهم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از حوزهٔ انتخابیهٔ دامغان در استان سمنان

نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس

دکترای عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران۱۳۷۱

هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران از سال ۱۳۷۴.

بورد تخصصی داخلی با رتبه عالی در سال ۱۳۷۷.

فوق تخصص بیماری‌های مفاصل و رماتیسمی (روماتولوژِی) از دانشگاه علوم پزشکی تهران۱۳۸۲.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر عبدالرحمن رستمیان در فروردین ماه ۱۳۳۹ در خانواده‌ای مذهبی در روستای تویه دروار از توابع شهرستان دامغان دیده به جهان گشود. در محیطی آکنده از معنویت و سادگی پرورش یافت. دوران ابتدایی را در روستای زادگاهش به پایان برد وبرای ادامه تحصیل به تهران عزیمت نمود و از دبیرستان دکتر هشترودی موفق به اخذ مدرک دیپلم با معدل عالی گردید. سپس در رشته پزشکی به تحصیلات خود ادامه داد و دوره‌های دکترای عمومی و دوره تخصص داخلی و فوق تخصص بیماریهای مفاصل و رماتیسمی را در دانشگاه علوم پزشکی تهران سپری نمود.


پس از پیروزی انقلاب اسلامی به زادگاهش بازگشت ودر‌‌ همان ایام با توجه به علاقه به نهادهای انقلابی جهت خدمت رسانی به مردم به نهاد نوپا و انقلابی جهاد سازندگی، پیوست و فعالیت خودرا از جمله در واحد عمران و جاده سازی‌های روستاهای کوزر، بادله… ادامه داد وایشان تجربه مدیریت انقلابی را از همین دوره آغاز نمود، همچنین مدتی افتخار دبیری وزارت آموزش و پرورش شهرستان دامغان را در کنار معلمین دلسوز داشته است.


در زمینه رشته تخصصی با توّجه به نداشتن فوق تخصص روماتولوژی در سالهای قبل در استان، به دعوت دانشگاه آزاد شاهرود، به تدریس دروس تخصصی روماتولوژی از سال ۸۰ مشغول شد. همچنین به دعوت دامغانیهای مقیم سمنان و بدلیل نبود پزشک فوق تخصص در سالهای قبل در سمنان در بخش بیماریهای مفاصل مدتی را به معاینه بیماران تخصصی پرداخت از سال ۱۳۸۶ تا کنون در بیمارستان شهرستان دامغان در بخش بیماریهای مفاصل و روماتیسمی همکاری دارد.


سوابق مدیریتی

مدیریت بخشهای مختلف مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) (۱۰۰۰تختخوابی با حفظ وظایف آموزشی و درمانی) درمانگاه‌ها، اورژانس و بخش داخلی از سال ۱۳۷۴-۱۳۷۷.

رئیس دانشگاه، قائم مقام وزیر و مدیر کل بهداشت و درمان استان بوشهر از سال ۱۳۷۷ به مدت ۳ سال وکسب عنوان واحد نمونه کشوری در دو سال پیاپی که موفق به خدمات گسترده‌ای در زمینهٔ بهداشت و درمان از جمله احداث و راه اندازی دو بیمارستان در سطح استان گردید.

اولین معاونت سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان تهران.

دبیر ستاد حوادث غیر مترّقبه کارگروه بهداشت و درمان استان تهران.

رئیس مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) (۱۰۰۰تختخوابی) به عنوان بزرگ‌ترین مرکز آموزشی درمانی کشور و خاور میانه تا سال ۱۳۸۸.

معاون بالینی دانشگاه پردیس بین الملل ۱۳۸۸.

رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین الملل. ۱۳۸۹ تا۱۳۹۱.

رئیس اولین سمینار تحول اداری و گذراندن دوره‌های مدیریتی (مدیریت کیفیت و مدیریت فلاگ شیپ و…) و سابقه تدریس دوره‌های ارتقاء کیفیت مدیریت

نایب رئیس انجمن روماتولوژی

عضو فرهنگستان علوم پزشکی جمهمری اسلامی ایران

عضو شورای راهبردی سلامت و رفاه مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی

رئیس کنگره ملی آموزش به بیمار و خود مراقبتی در سال‌های ۹۲و ۱۳۹۳ و دبیرکنگره آموزش به بیمار و خود مراقبتی سال ۱۳۹۱

عضوکمیته مشورتی سلامت برنامه ششم توسعه

عضو هیت امناء علوم پزشکی سمنان از سال ۱۳۹۱.


آدرس
عبدالرحمن رستميان،
تلفن:
-
محل تحصیل
ایران، .تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران،