حسین تجدد

حوزه فعالیت
مدرک تحصیلی
رشته

پزشک،. نویسنده، خیر دانشگاه ساز، پژوهشگر تاریخ پزشکی



موسس و بنیانگذار دانشکده ایران شناسی دانشگاه ولی عصر(عج)

برنده جایزه علمی البرز از شورای عالی تحقیقات دانشگاهها

دارای دکتری تخصصی بهداشت عمومی با درجه مستر (M.P.H)

مدیر و مسئول سابق سازمانهای گوناگون بهداشتی-درمانی دولتی و خصوصی

سوابق ممتد و طولانی در کارهای اجتماعی و سیاسی

بنیان گذاری تشکل های متعدد سیاسی، علمی، نیکوکاری و رفاهی از نوجوانی

نویسنده مقالات آموزشی و دستور العمل های بهداشتی درمانی

مدرس کلاس های درس پزشکان و پیراپزشکان در وزارت بهداری سابق

استاد مدعو و مدرس دانشگاهها و مدارس عالی

نویسنده و پژوهشگر

تالیف 22 جلد کتاب و دایره المعارف در زمینه های بهداشت و درمان به ویژه تاریخ پزشکی

پژوهش های گوناگون مسائل و موضوعات اجتماعی، سیاسی و ایران شناسی

خدمات فرهنگی، عام المنفعه، وقف و نیکوکاری

پیشنهاد دهنده، بانی و مشارکت در ساخت تالار، موزه و دانشکده ایران شناسی در دانشگاه ولی عصر (عج) شهرستان رفسنجان بمنظور آگاهی جوانان و ایران دوستان از تاریخ و تمدن و فرهنگ چند هزار ساله ایران زمین و پیشگیری از فرار مغزهای خلاق و اندیشمند به کشورهای بیگانه

ساخت یک ورزشگاه با تجهیزات کامل ورزشی و مکان های لازم که وقف به آموزش و پرورش شهرستان رفسنجان شده است.

احداث یک گلستان (پارک عمومی) با تجهیزات و امکانات هر پارک مجهز دیگر در رفسنجان زادگاه دکتر تجدد بمنظور استفاده و بهره مندی همه گردشگران و دوست داران تندرستی و شادی

اهدای یک دستگاه پزشکی بسیار ضروری و نجات دهنده بیماران به بیمارستان دانشگاهی و آموزشی علی ابن ابی طالب شهرستان رفسنجان

اهدای کمک نقدی قابل توجه به آموزش و پرورش رفسنجان برای انجام خدمات فرهنگی

در دوم مهرماه 1307 خورشيدي در رفسنجان زاده شد.تحصيلات ابتدائي و متوسطه را در رفسنجان وکرمان و سال آخر متوسطه را در دبيرستان سوري اصفهان كه در آن زمان از مشهورترين و شناخته ترين دبيرستانهاي ايران بود گذراند كه در هر دو مقطع تحصيلي ابتدايي و متوسطه رتبه نخست را كسب كرد و تحصيلات عالي خود را در دانشكده پزشكي دانشگاه تهران به پايان رساند. وي سپس بمدت ده سال در استان كرمان در شهرهاي بم و رفسنجان به خدمت پرداخت.براي نخستين بار با بيماريها و عوارض ويژه اي ناشي از كار قاليبافان و ديگر دست اندركاران صنعت فرش در شرايط غير بهداشتي، آشنا و به مسائل مختلف اين صنعت و هنر علاقه مند گرديد چند سال بعد يعني در سال 1354 برنده جايزه علمي البرز از شوراي عالي تحقيقاتي دانشگاهها شد. سرانجام پژوهش ها و نظرات و پیشنهادات دكتر تجدد درباره آسيب هاي جسمي كارگران صنعت فرش و بهداشتي نبودن شرايط كار منجر به اصلاح كارگاه‌ها با ايجاد دارهاي جديد بهداشتي و صندلي‌ها و نيمكت‌هاي ايمن و نشيمن گاه‌هاي راحت بدون عوارض جسمي و در نهايت اصلاح شرايط نور و تهويه و ديگر نكات بهداشتي كارخانه هاي قاليبافي انجاميد. دكتر تجدد پس از ده سال خدمت در استان كرمان بويژه رفسنجان بعنوان ریاست بهداری نتيجه كوشش‌هاي خود را در نشريه‌اي با عنوان «چه كرده ايم؟» تشريح و منتشر كرد سپس براي گذراندن دوره‌‌ي تخصصي با استفاده از بورسيه به تهران آمد نخست درجه «MPH» (فاستر بهداشت عمومي) و سپس دوره‌ي دكتراي تخصصي بهداشت عمومي و دوره بيماريهاي داخلي و گوارش را با موفقيت گذرانيد و ضمن خدمت و آموزش و تدريس انجمن صنفي و رفاهي دانشجويان دانشكده بهداشت دانشگاه تهران را پايه گذاري كرد و پس از انتقال به تهران و گذراندن دوره های تخصصی دیگر علاقه ای به کار اداری از خود نشان نداد در وزارت بهداری تهیه کننده مقالات آموزشی و دستورالعمل های بهداشتی درمانی و مدرس دوره های آموزشی و تکمیلی پزشکان و پیرا پزشکان بود. در دانشگاه تهران و دانشکده تهران و دانشکده بهداشت و آموزشگاههای عالی بعنوان استاد مدعو و مدرس به تدریس بهداشت عمومی و سفرها و پژوهش های علمی مشغول شد. وي همچنين در بخش خصوصي «كلينيك شبانه روزي گيشا» را در سال 1351و مركز پزشكي جراحي پارس «تجدد» را در سال 1386 در همان منطقه تأسيس نمود كه هم اكنون كلينيك گيشا تبديل به پلي كلينيك تخصصي شده و مركز جراحي پارس تجدد هم در 7 طبقه و بخش هاي گوناگون بزودي راه اندازي و گشايش خواهد يافت.

دکتر تجدد صبح روز یکشنبه 18 مهرماه 1395 دارفانی را وداع گفت.

کتاب ارزشمند تاریخ دندان‌پزشکی جهان پژوهش و نگارش دکتر حسین تجدد، کتاب خواندنی و جذاب و اثری پژوهشی و قابل استناد است که در حقیقت مسیر پیشرفت این رشته از دانش و جراحی پزشکی را از آغاز تا امروز در تمامی کشورهای جهان به تصویر می‌کشد،‌ایشان مطالعات خود را از تمدن‌های کهن بین‌النهرین، مصر، هندوستان، چین، ژاپن، یونان، روم و ایران شروع می‌کند و بعد به پیشینۀ این علوم و فنون در دوران تمدن اسلامی در کشورهای مسلمان و سرانجام در قارۀ آمریکا می‌پردازد.

این اثر به زبان پارسی تألیف شده است و در ایران منتشر می‌شود،پرجاذبه‌ترین قسمت‌های این کتاب همان فصل دوازدهم است که پزشکی و دندان‌پزشکی را در کشورمان بررسی می‌کند. این بخش با ارائه تصویری از این رشته در ایران باستان آغاز می‌شود و پس‌ازآن به گزارش پزشکی و دندانپزشکی در ایران پس از اسلام می‌رسد و ضمن آن دستاوردهای مشاهیر پزشکی ایران پس از اسلام را در زمینۀ دندانپزشکی توصیف و تشریح می‌کند.دکتر تجدد، سپس به گزارشی جامع از پیدایش دندانپزشکی نوین در ایران پرداخته‌ و مدارس و مراکز علمی آموزش دندانپزشکی را معرفی می کند.

اثر ارزشمند دیگر ایشان دایره‌المعارف”ده هزار سال پزشکی در پنج قاره جهان” است که در واقع تاریخ پزشکی ایران و جهان است. این مجموعه هشت جلدی محصول سالها پژوهش و تحقیق عمیق ایشان در زمینه دانش پزشکی ملتهای باستان به‌ویژه مردم ایران، یونان، بین‌النهرین، هند، مصر و چین است.


آدرس
حسین تجدد،
تلفن:
-